Bugs 4 fun

Voordelen auto huren in Amsterdam

Voordelen auto huren in Amsterdam

Geplaatst op

Wanneer je Amsterdam bezoekt en wilt genieten van de bloemenvelden in het voorjaar heb je een aantal mogelijkheden voor je vervoer. Een daarvan is om een auto te huren en zelf te rijden.De regio Amsterdam is zeer autovriendelijk. Er zijn veel parkeerplaatsen (rond het centrum). Files zijn alleen op werkdagen in de spits en met een verkeersdienst als TomTom Traffic, Google Traffic of Waze word je perfect begeleid.

Autohuur goedkoopste vervoersmogelijkheid?

Een auto huren is een van de goedkoopste vervoersmogelijkheden als je met twee tot vier personen reist. Een kleine auto kan het hele weekend gehuurd worden voor minder dan € 100,-. Nederland is zeer compact, zodat je niet veel kilometers hoeft te rijden om op je bestemming te komen. Check je goedkoopste en coolste huurauto’s en huur hem bij car rental amsterdam. Natuurlijk heb je meer kosten zoals parkeerkosten en brandstof. Maar het grootste voordeel van het huren van een auto is de vrijheid om te bewegen. Je kunt zelf kiezen waar je naartoe wilt.

Hotel in het centrum van Amsterdam?

Als je al een hotel in het centrum van Amsterdam heeft geboekt, raden wij je af om een auto te huren. De parkeerkosten in het centrum zijn erg hoog en de meeste attracties in het centrum liggen op loopafstand.

Als je nog geen hotel hebt geboekt, dan raden wij je aan de hotels in de regio Amsterdam te bezoeken. Ze hebben meestal genoeg (gratis) parkeerplaatsen en je betaalt veel minder voor je hotelkamer. Wanneer je Keukenhof Tulip Garden of een andere attractie buiten het centrum wilt bezoeken, kun je denken aan het boeken van een hotel in de buurt van Keukenhof. Je kunt rondleidingen maken door de bloemenvelden, genieten van de Nederlandse kustlijn en wanneer je Amsterdam wilt bezoeken is het slechts 40 minuten rijden van je hotel.

Je kunt je eigen dag plannen en een vroeg of laat bezoek brengen aan Keukenhof met beter licht voor foto’s en minder bezoekers. De kosten kunnen lager zijn als je met meer mensen reist. Je kunt je bezoek aan Keukenhof combineren met andere attracties zoals de Nederlandse kust, kaasmuseum op het unieke Kaageiland, het bezoeken van de dorpen.

Je kunt de tulpenwagentocht rijden en de bloeiende bloemenvelden zien…

Waar haal je je huurauto in Amsterdam?

De beste plaats om je huurauto op te halen is direct op Schiphol. De meeste verhuurbedrijven hebben een locatie in de buurt van of op de luchthaven. Wanneer je een auto huurt voor je hele verblijf, dan kun je de auto bij vertrek op de luchthaven afzetten. Laat je inspireren en doe je voordeel met deze tips. 

Gerelateerde berichten

auto huren

Tóch genieten van een VW kever, zonder er zelf een te hebben!

De Volkswagen Kever is een erg bijzondere wagen, dat spreekt voor zich bij bugs4fun.nl! Maar wat je misschien niet wist, is dat de Volkswagen Kever...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden