Bugs 4 fun

Tóch genieten van een VW kever, zonder er zelf een te hebben!

auto huren

Tóch genieten van een VW kever, zonder er zelf een te hebben!

Geplaatst op

De Volkswagen Kever is een erg bijzondere wagen, dat spreekt voor zich bij bugs4fun.nl! Maar wat je misschien niet wist, is dat de Volkswagen Kever het model is dat het langste in productie is geweest, ooit! De Volkswagen Kever wordt namelijk al geproduceerd sinds 1938 en stopte pas in 2003. In deze 65 jaren van productie werden er meer dan 20 miljoen opgeleverd. Het is dus een erg populaire auto geweest en nog steeds zijn ze veel op de snelwegen en in het straatbeeld aanwezig. Zou je nu zelf ook willen genieten van een kever? Dan kun je dit op verschillende manieren doen zonder dat je deze per se tot je persoonlijk eigendom maakt. In deze blog vertellen we je hoe je dit kunt doen.

Auto huren

Het eerste waar je natuurlijk aan denkt is het huren van een Volkswagen Kever. Dat kan bij verschillende autoverhuurbedrijven. Je moet soms wel specifiek vragen naar of dit model aanwezig is aangezien de meeste autoverhuurbedrijven een type auto beschikbaar stellen, en niet concreet een merk en model.

Auto leasen

Hoewel het leasen van een auto vaak wordt gezien als een soort van aankopen, is het eerder een soort van auto huren dan echt de auto bezitten. Je dient de auto namelijk na afloop van de leaseperiode, doorgaans tussen de 36 en de 60 maanden, weer in te leveren. In sommige gevallen kun je de auto dan als nog overkopen, maar, zeker aangezien wetgeving en belastingregels rondom autobezit regelmatig onderwerp zijn van discussie bij de overheden, kan het mogelijk interessant zijn om simpelweg opnieuw een lease contract af te sluiten.

Auto lenen

Dit is mogelijk de goedkoopste oplossing, maar je zult hier toch een klein beetje geluk voor moeten hebben. Voor deze laatste mogelijkheid om in een Volkswagen Kever te rijden zonder er een te bezitten, heb je de hulp nodig van een kennis, een vriend of een familielid. Want, zoals dit kopje al zegt, is het goedkoopste om te vragen of je de auto mag lenen. Niet iedereen zal hier even makkelijk “ja” op zeggen, maar je kunt het natuurlijk altijd proberen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden