Bugs 4 fun

Onderdelen voor je Kever kopen doe je makkelijker

Onderdelen voor je Kever kopen doe je makkelijker

Geplaatst op

Wanneer je een klassieke Kever hebt, is het erg fijn om aan de juiste auto-onderdelen te komen wanneer er een reparatie gedaan moet worden. Wij nemen in deze tekst een aantal opties met je door hoe je voordelig en auto-onderdelen kunt komen. Lees snel verder en ontdek de tips. Even alvast een bonustip om met de deur in huis te vallen: je kunt voordelig auto onderdelen aanschaffen bij schadeautos.nl.

Schadeauto’s 

Verse producten op de markt dat schadeauto’s heet. Je moet het zien als een auto die schade opgelopen heeft in een ongeluk en door een verzekeringsmaatschappij doorverkocht is aan een schadeautobedrijf. Particulieren kunnen een schadeauto kopen bij zo’n bedrijf. Het kan ook voorkomen dat er auto’s total loss zijn maar dat de onderdelen nog wel erg goed zijn voor een reparatie en een andere auto. Wanneer je naar een schadeautobedrijf gaat kun je goedkoper een auto in de vingers krijgen of goedkoper auto-onderdelen in de vingers krijgen in vergelijking met bijvoorbeeld een leverancier van nieuwe producten.

Kijken op Marktplaats en fora 

Wanneer we praten over klassieke Kevers dan is het in vele gevallen zo dat er niet heel vreselijk veel onderdelen meer voor verkrijgbaar zijn. Gelukkig zijn er wel steeds meer enthousiastelingen die bijvoorbeeld zelf onderdelen maken of onderdelen die ze dubbel hebben op Marktplaats te koop aanbieden. Vergeet ook niet te kijken op de verschillende fora voor fans van de Kever. Daar kun jij nog vaak allerlei zaken vinden die je nodig hebt voor bepaalde reparaties aan je geliefde auto. 

De klassieke autosloperij 

Omdat er niet superveel Kevers meer op de weg zijn en daarom niet meer heel veel Kevers naar de autosloperij gaan, is de autosloperij niet altijd meer de eerste plek om te kijken voor onderdelen voor klassieke auto’s. Maar soms heb je wel geluk en kun je er wel terecht. Voor andere auto’s die misschien wat minder klassiek zijn, is er meestal wel een onderdeel te vinden. Wanneer je gaat voor tweedehands onderdelen, is het mogelijk om lekker te besparen. Overleg even met de garage die een reparatie aan je auto gaat doen of het mogelijk is dat ze een tweedehands auto-onderdeel van de sloperij of van een andere locatie in je Kever zetten. 

 

Gerelateerde berichten

auto onderdelen

DIY: een buggy auto maken

Een buggy ken je vast niet alleen als een kinderwagen voor baby’s, maar ook als crossauto voor zandvlaktes en duinen. Je herkent ze aan de grote...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden