Bugs 4 fun

Waarom je moet kiezen voor een studentchauffeur

Waarom je moet kiezen voor een studentchauffeur

Geplaatst op

Zoals de naam al een beetje verklapt, is een studentchauffeur een student die je kunt inhuren als chauffeur. Dit kan hij of zij doen met zijn of haar eigen auto, of met een auto die ter beschikking wordt gesteld indien dit de voorkeur geniet bij de klant. De meeste mensen denken dat studentchauffeurs vooral bedoeld zijn voor zakenmensen om ze regelmatig van en naar afspraken te brengen. Dit is niet helemaal juist aangezien studentchauffeurs voor veel verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Lees hier welke redenen er voor jou zouden kunnen zijn.

Vervoeren van je auto

Soms kan het nodig zijn dat je een auto hebt staan op een specifieke plek. Of het nu gaat om een verhuizing, een auto die vanaf de garage, weer naar huis, naar kantoor of terug naar de dealer moet. Als je een studentchauffeur inhuurt hiervoor, kan dat erg handig zijn. Ze kunnen daarnaast ook gratis reizen in heel Nederland dankzij hun studenten OV-kaart. Je hoeft daarbovenop geen vrije dag te vragen.

Valet service

Parkeren kan, zeker als het gaat om bijvoorbeeld een feestlocatie in een drukke binnenstad, erg veel stress en behoorlijk wat irritatie opleveren. De oplossing om ergens anders te parkeren en het laatste stuk te gaan lopen, is niet altijd even gastvrij. Dit is op te lossen door een studentchauffeur in te huren. Je kunt je gasten dan een valet service aanbieden. Er bestaat een grote kans dat de bezoekers dit erg prettig en handig zullen vinden. Op die manier hoeft niemand al te ver te lopen naar de eindbestemming. 

Rijden na een feestje

Als je een feestje op de planning hebt staan, maar je hebt geen zin om de BOB te zijn, dan kan een studentchauffeur een prima uitkomst bieden. Je kunt dan toch een paar alcoholische drankjes nuttigen zonder dat je twijfelt of je wel veilig thuis zult komen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden