Bugs 4 fun

Profiteer van de rittenregistratie van RouteVision

Profiteer van de rittenregistratie van RouteVision

Geplaatst op

Of je nu een ondernemer bent of niet, een rittenregistratie heeft veel voordelen als het gaat over het vastleggen van de gegevens die samenhangen met het rijden met je auto. Voor ondernemers is het bijvoorbeeld erg handig om een automatische rittenregistratie te hanteren, zodat dit niet met de hand hoeft. Het systeem levert objectieve feiten aan, een overzicht van de gereden kilometers, dit is handig om aan te leveren bij bijvoorbeeld de Belastingdienst. Zo kun je laten zien dat je je houdt aan de regel van maximaal 500 km privé gereden kilometers met een zakelijke auto. Er zijn meer voordelen verbonden met dit systeem. We nemen ze hieronder even met je door. 

Rittenregistratie makkelijk gemaakt door RouteVision

Veel ondernemers gebruiken een rittenregistratie die handmatig is. Het gaat dan vaak om een boekje in het dashboardkastje met een pen ernaast. Dit is niet echt objectief en wel foutgevoelig. Daarbij is een handmatig systeem niet echt efficiënt als het gaat over de tijd die je kunt inzetten. Het is arbeidsintensief en dat zou eigenlijk niet hoeven in het digitale tijdperk. Daarom raden we je aan om te gaan voor een automatische rittenregistratie. Het voordeel wat hierbij komt kijken is dat het systeem beschikt over een track & trace, dat wil zeggen dat je kunt zien waar de auto’s zijn en welke route is gelegd. Als het gaat over een effectieve bedrijfsvoering opzetten, dan is dit ook een van de pluspunten van het slimme registratiesysteem. Je kunt als werkgever namelijk corrigeren op het rijgedrag van medewerkers.

Wanneer je eens onenigheid mocht hebben met een klant over het aantal gewerkte uren, dan kun je door middel van het slimme systeem bewijzen dat je auto’s daadwerkelijk een x-aantal uur op de locatie waren. Dit correspondeert als het goed is dan met jou uitgeschreven factuur. Dit is dus een objectief bewijs en kan je helpen vervelende situaties met klanten te voorkomen. Veel succes met het nieuwe systeem en laat je informeren door RouteVision over de verschillende voordelen voor jouw bedrijf. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden